Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

REAL-EYES PRODUCTIONS

…Τα πράγματα λένε είναι δύσκολα.

Η Οικονομία είναι σε κρίση,
οι Πολίτες δεν πιστεύουν πλέον στους Θεσμούς,
η Φύση καταστρέφεται,
ο Κοινωνικός Ιστός αποσυντίθεται,
η Τέχνη έχει φτάσει σε τέλμα,
Η Ιστορία έφτασε στο τέλος της και
το 2012 θα καταστραφεί η Γη...


Επειδή εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος στους αφορισμούς και στην περιρρέουσα μιζέρια, που προπαγανδίζουν Προφήτες του Τέλους και της απαξίωσης των πάντων, με Πίστη ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς και με ειλικρινή αγάπη, για αυτό που διαλέξαμε να υπηρετήσουμε, αποφασίσαμε να βγούμε από τη βολή του καναπέ μας και να προσπαθήσουμε μέσα από τον Κινηματογράφο να βγάλουμε τη φωνή μας προς τα έξω, με τις δικιές μας δυνάμεις και γνώσεις και πάνω από όλα με την αίσθηση της παρέας και της συντροφικότητας.

Ο βασικός στόχος της Real-Eyes Productions είναι να γίνει ένας πυρήνας που θα συσπειρώσει όσους πραγματικά αγαπάνε τον Κινηματογράφο και θέλουνε να εκφραστούνε μέσα από αυτόν. Ο τρόπος που λειτουργούμε συμπυκνώνεται στα παρακάτω 6 σημεία:

Ο σκοπός κάθε παραγωγής ΔΕΝ είναι το Κέρδος.

Ο σκοπός κάθε παραγωγής ΕΙΝΑΙ η ουσιαστική επικοινωνία με τους θεατές.

Όλοι οι συντελεστές κάθε project της Real-Eyes (ομάδα παραγωγής, συνεργείο και ηθοποιοί) κεφαλαιοποιούν την συμμετοχή τους σε αυτό.

Οι παραγωγές της Real-Eyes χρηματοδοτούνται από όσους από τους συντελεστές επιθυμούν και έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν καθώς και από οποιονδήποτε έχει διάθεση να βοηθήσει οικονομικά, με σεβασμό στην φιλοσοφία της εταιρείας, όπως περιγράφεται σε αυτό το κείμενο.

Ο τρόπος διανομής κάθε project της Real-Eyes είναι αποτέλεσμα από κοινού απόφασης όσων συμμετέχουν σε αυτό.

Οποιοδήποτε κέρδος προκύψει από τη διανομή κάποιας παραγωγής
της Real-Eyes επιστρέφει στην εταιρεία
για να χρηματοδοτήσει επόμενες παραγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου