Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παραγωγές της Real-Eyes Productions

Στον ένα χρόνο, που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε η Real-Eyes έχει πραγματοποιήσει 3 παραγωγές.

Ένα Ντοκιμαντέρ, μια Πειραματική ταινία και μια ταινία Μυθοπλασίας.

Το Ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Ενθύμιον Στρατού» και είναι μια αφήγηση ενός ανθρώπου για τη συμμετοχή του στον Εμφύλιο από την πλευρά του Εθνικού Στρατού στις επιχειρήσεις του 1948-49, που σήμαναν και το τέλος του Εμφυλίου και ένα μικρό οδοιπορικό στα χωριά στο Βίτσι, όπου είχαν λάβει χώρα τα γεγονότα. Η ταινία ολοκληρώθηκε τον Γενάρη του 2009.

Ο «Σωφρονισμός», η δεύτερη παραγωγή της Real-Eyes, είναι μια Πειραματική ταινία που γυρίστηκε με αφορμή ένα κείμενο της Ulrike Meinhof, αριστερής ακτιβίστριας και μετέπειτα μέλος της Φράξιας Κόκκινος Στρατός (RAF), που έγραψε μέσα στην απομόνωση στις φυλακές του Stemmheim στη Στουτγκάρδη την περίοδο πριν την «αυτοκτονία» της εκεί, σύμφωνα με τις Κρατικές Αρχές , κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ταινία είναι στο στάδιο του post-production και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη του 2010.

Ο «Ήχος της Σιωπής», τέλος, είναι η πρώτη ταινία Μυθοπλασίας της Real-Eyes και ως θέμα της έχει την καλλιτεχνική έμπνευση, την φιλία και την ειλικρινή κοινωνικοποίηση μέσα από ένα σενάριο με διάφορα σουρεαλιστικού ύφους ευρήματα. Κι αυτή βρίσκεται στο στάδιο του post-production με πιθανότερη ημερομηνία ολοκλήρωσης τον Νοέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου